A szerzőről

the author
the author

Rolf Kipp példája mutatja, hogy kitartással, hittel, önbizalommal, lelkesedéssel, makacssággal a leghihetetlenebb(nek tűnő) céljaink is elérhetőek, a más számára elképzelhetetlen álmaink is valósággá válhatnak! Persze, azt is fontos látni a példáján, hogy ő nem adta fel, nem hagyta, hogy eltántorítsa mások „jó szándékú lebeszélése”, az ajkak sarkaiban megbújó, hamiskás félmosoly, a „Ja, pont Neked sikerülne!” típusú, baráti „bátorítás”, a „rendkívül tapasztalt” ismerősök megjegyzései, melyben biztosították arról, hogy „ők bizony ezt már kipróbálták, de ez bizony nem működik!”

 

Rolf Kipp

Rolf Kipp 1964-ben született Németországban, s korábban egy sportfelszereléseket forgalmazó cégnél volt vezető kereskedelmi és értékesítési vezető, sikeres ember.

Jelenleg Monacóban él családjával. 

Bár sikeres értékesítő volt, azonban ennek megfelelően az idő hiányzott az életéből. A munkanapjai rendszeresen 12 órásak voltak, sokat utazott, tárgyalt, érvelt, üzleteket kötött. Természetesen vágyott az élet szép dolgaira, nagy léptékű terveket szőtt, mert álmodni, azonban az is világos volt számára, hogy az akkori munkájával ezeket a célokat, terveket, álmokat elérni lehetetlen. Így aztán nyitva tartotta a szemét és fülét is.

A Forever Living Products-szal 1995-ben ismerkedett meg, véletlenül, egy amerikai útja során. S ez a nap alapvető változást hozott az életébe, ám akkor talán még nem is sejtette, mekkora lesz ez a változás.

Érezte, hogy ez a találkozás az amerikai „aloe vera”-s céggel sorsszerű volt, élnie kell a lehetőséggel, jóllehet fogalma sem volt arról, hogyan is kell ezt csinálni. A kezdő lépéseket mellékállásban tette meg.

A kitartó munka, a hit abban, hogy ezzel a módszerrel, rendszerrel elérheti a kitűzött célokat, megvalósíthatja a terveit, valósággá válhatnak az álmai, de ami a legfontosabb: az IDŐ is rendelkezésére állhat, melyet a családjával, a magánéletével foglalkozva tölthet el!