forever living rich -pénzügyi szabadság passzív jövedelem révén

Ez a könyv megmutatja Neked Rolf Kipp IGAZ történetével, az évtizedek során, az MLM-ben gyűjtött tapasztalatával, hogy Te is képes legyél megcsinálni a szerencsédet, ha hiszel Önmagadban, van KITARTÁSOD, és hajlandó vagy DOLGOZNI!
Rendeld meg most: 4300 FtTudj meg többet

Miről szól a könyv?

Mindenkinek vannak vágyai, álmai, tervei, melyeket talán ki sem mer mondani, nemhogy le merné írni, arra pedig még gondolni sem mer, hogy azok egyáltalán meg is valósulhatnak.

Azt hisszük, hogy az igazán nagy dolgok nagyon bonyolultak, az igazán sikeres emberek pedig szükségképpen zsenik, de legalábbis több diplomával rendelkező tudósok, átlagon felüli képességű feltalálók, üzletemberek, akiknek mi, átlagemberek a nyomába sem érhetünk.

Rolf Kipp példája pontosan erre cáfolat, hiszen ő is átlagemberként dolgozott, kereste a kenyerét. A német viszonyokhoz képest jól keresett, ám szembesülnie kellett azzal a dilemmával, hogy család VAGY munka! Könnyen belátható, milyen kiegyensúlyozott családi életre képes az az ember, aki napi rendszerességgel 12 órát dolgozik, keresztül-kasul utazza Németországot, a nap végén elkészíti az elszámolást, adminisztrál!

 Ez a könyv megmutatja Neked Rolf Kipp IGAZ történetével, az évtizedek során, az MLM-ben gyűjtött tapasztalatával, hogy Te is képes legyél megcsinálni a szerencsédet, ha hiszel Önmagadban, van KITARTÁSOD, és hajlandó vagy DOLGOZNI!

 Rolf Kipp lépésről lépésre végigvezet Téged azon az úton, ami őt az elérhető siker csúcsára vezette.

Ez a kézikönyv megadja Neked azt a kezdő lendületet, melynek segítségével félre tudod söpörni a kételkedést, és megteszed az első lépést álmaid megvalósítása felé!

 Őszintén beszél a hibákról, szinte az összeset el is követte, melyeket a Network Marketingben el lehet követni. Megmutatja az olvasónak azt, hogy ne szégyellje a hibáit, sokkal inkább okuljon-tanuljon mások hibájából, hogy ne kelljen saját hibákat elkövetnie, vagy a lehető legkevesebb buktatóval járja az útját a kitűzött célja felé.

 Ha még bizonytalan vagy, és a „Vajon lehetek én is sikeres az MLM-ben?” kérdésre még várat magára a válaszod, olvasd el ezt a könyvet, és Te is megkaphatod azt a bizonyos „utolsó lökést”, a MOTIVÁCIÓT, mellyel bátran vállalkozni fogsz majd erre az egyszerű, de nagyszerű lehetőségeket kínáló üzletre!