Rolf Kipp

the author
the author

Tolmácsként könnyű volt a dolgom, hiszen figyelmes előadóként az irodalmi némettel örvendeztette meg a fordítóját. A használt, ám számomra még ismeretlen szófordulatokat készséggel megmagyarázta, körülírta, ha arra volt szükség. Igyekezett egy-egy hosszabb gondolatmenetet is követhető módon elmondani, a fontosabb elemeket hangsúlyozni.

Rendkívül örülök annak, hogy megismerhettem, tolmácsolhattam, és bármikor szívesen megyek fel mellé a színpadra😊!

A tréner

Rolf Kipp – az előadó, a tréner, a coach

www.rolf-kipp.de

Szabó József és Szabóné Marika jóvoltából, sok éven át volt szerencsém Rolf Kipp mellett állni a színpadon, s tolmácsolni a szavait a németül nem beszélő hallgatóság számára. Akár egyik, akár egyetlen előadóként, akár csak meghívott vendégként lépett színpadra, Rolf Kipp mindig szerény maradt, kerülte a világot megrengető „entrée”-kat, a színpadias belépőket.

Ennek ellenére mégis mindig vastaps fogadta.

Ami igazán motiváló volt benne, hogy a saját tapasztalatait, történeteit osztotta meg a jelenlévőkkel, a saját üzlete felépítéséről beszélt tájékozottan a Multi-Level-Marketing világában.

A tréningjei érdekesek, hasznosak és szakmaiak voltak. Jó néhány évvel ezelőtt alkalmazta – főleg kisebb létszámú csoportoknál – az interaktív tréning eszközét, nyugodtan közbe lehetett kérdezni, készséggel válaszolt a kérdésekre.

Üzenetként azt fogalmazta meg, hogy bármennyire is egyszerű ez a típusú üzlet, melyet az ő „cégénél”, a Forever Living Products-nél tisztességesen csinálnak, óriási lehetőségeket rejt mindenki számára.

Előadásmódja közvetlen, érthető, világos és motiváló volt még akkor is, amikor ő éppen üzleti hullámvölgyben volt.

Rolf Kipp – eltekintve évente néhány igazán nagy rendezvénytől – már évek óta az online médiákat használva építi az üzletét, segíti üzlettársait szerte a világban, tart prezentációkat.