Michael Strachowitz

Michael Strachowitz – az MLM (egyik?) legjobb trénere

www.strachowitz.com

Michael Strachowitz megismeréséhez is Szabó József és Szabóné Marika segített hozzá, akik hosszú éveken keresztül lendületesen, hittel és átlagon felüli kitartással építették a Forever Living Products magyarországi hálózatát.

Az első találkozás Michael Strachowitz-cal még az 1990-es évek végére datálódik, arra az időre, amikor az e-mail épp’ csak megjelent és terjedni kezdett az országban, szélesre tárva ezzel a nemzetközi tudás és információ hazai áramlásának kapuit.

Michael Strachowitz már akkoriban is neves networker volt, egy másik MLM-hálózat legmagasabb pozíciójának elérése után úgy döntött, hogy tudását és tapasztalatát trénerként hasznosítva támogatja a hálózatos marketing iránt érdeklődőket, az abban dolgozókat. Rolf Kippel való aktív munkakapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza.

A hálózatos marketingben is fontos a tudás megszerzése, a tapasztalatok átadása, a személyes fejlődés, az üzlet piacképes felépítése, a sikeres üzletvitel.

De honnan lehetett vajon mindezekhez hozzájutni? Ne felejtsük el, az 1990-es évek végét írjuk!

Ide kell hozni a trénert a tudással és tapasztalattal teli hátizsákjával együtt!

Mi sem volt tehát természetesebb: Meg kell keresni a trénert! Ebben Rolf Kipp segített.

És jöttem én, akin keresztül megtörtént a kapcsolatfelvétel, s Michael Strachowitz rendszeresen eljött Magyarországra és tréningeket tartott, oktatta, támogatta a networkereket!

Személyében egy komoly, de ugyanakkor szellemes, saját tapasztalatából táplálkozó, megalapozott ismeretekkel rendelkező előadót ismertem meg. A tréningjei pontos témaválasztás szerint zajlottak, a program összeállításánál figyelembe véve a megbízók kéréseit, igényeit is.

Az előadások témai között a meghívás, üzleti- és termékbemutatók megszervezése, összeállítása, megtartása, a kifogáskezelés, új üzleti partnerek szponzorálása, a motiválás és motivációs és még számos érdekes téma szerepelt.

Tolmácsként őszintén be kell valljam, szinte minden tréning során volt több nyelvi kihívás, nyelvi lelemény, mely új ismerettel gazdagította a szókészletemet. Ő is figyelmes előadó volt, odafigyelt arra, hogy a német nyelv számomra tanult nyelv, az irodalmi németet használta az ismeretátadás során. Mondanivalóját úgy alakította, hogy az követő tolmácsolással is kezelhető legyen, ám azért némi kihívás is legyen benne az ambiciózus tolmács számára.

A tréningek után is készséggel állt mindenki rendelkezésére, kérdéseket válaszolt meg, szívesen kicserélte a gondolatait a részvevőkkel. Külön élmény volt számomra, amikor Szabó József és Szabóné Marika, valamint Michael Strachowitz társaságában beszélgethettem, tolmácsolva a szervező és a meghívott vendég között!

 Biztos vagyok benne, hogy állok még Michael Strachowitz mellett a színpadon😊!