Rólam

the author
the author

A bank- és befektetési világból való kilépés után, egy ideig a nyelvtudásomat aktívan használva dolgoztam a Francia Dent Bt.-nél is. Jelenleg az IT Services Hungary Kft.  alkalmazottja vagyok.

2003-ban egyszakos német nyelvtanári, 2019-ben pedig német szakfordítói diplomát szereztem.

Tarpay Zoltán

Nevem Tarpay Zoltán, 1967-ben születtem, Debrecenben élek, s jelenleg a német nyelvtudásomat aktívan használva, egy multi cégnél dolgozom.

A családunkban két gyermeket nevelünk, egy lányt és egy fiút.

Kiválóan beszélek németül, emellett még angolul, hollandul is tudok, ill. tanultam franciául és spanyolul is.

 Pályafutásomat 1986 őszén a Hajdútourist utazási irodában, Debrecenben kezdtem, ám igazán markáns tapasztalatokat az IBUSZ Rt. hajdúszoboszlói irodájában töltött évek alatt szereztem. Az IBUSZ utazási irodában 1987-től 1991-ig dolgoztam, majd amikor 1991 nyarán létrejött az IBUSZ BANK Rt., ott folytattam a munkámat, hajdúszoboszlói bankfiók vezetője lettem. Ezzel kezdetét vette a pénzügyi világgal való megismerkedésem.

 A multinacionális bankvilágba 1997 nyarán léptem be, az akkori Creditanstalt Rt. debreceni bankfiókjának alkalmazottjaként. Folyamatos fejlődés, tanulás, ismeretszerzés révén, több bankfúziót végigcsinálva, 2015 kora nyaráig tevékenykedtem az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél.

Dolgoztam pénztárosként, ügyintézőként, privát üzletkötőként, de az igazi kihívás a Private Banking Régiómenedzserként, ill. Vezető Premium Banking tanácsadóként eltöltött 10 év volt. Ezalatt négy megyében szolgáltam ki a bank kiemelt ügyfeleit, terveztem befektetési portfoliót, szakmai tudásommal támogattam a kollegáimat, ápoltam az ügyfélkapcsolatokat.