Elégedett vagy jelenlegi anyagi helyzeteddel?

 Ha te vagy az aki…

  • összeráncolod a szemöldököd amikor társad egy tengerparti nyaralást tervezget és egyből számolgatni kezdesz,
  • megrémít a gondolat, hogy a munkahelyed máról holnapra megszűnhet, te pedig az utcára kerülsz,
  • forgolódtál már álmatlanul arra kattogva, hogy mi lesz a családoddal, ha veled történik valami.
  • agyaltál már hosszú csendes éjszakákon át, elnézve a békésen alvó gyermekeidet, hogyan tehetnél szert egy olyan anyagi biztonságra amivel hosszú távon is biztosíthatod megélhetésüket.
  • esetleg a Forever Multi Level rendszerben mozogsz. Hoz is a konyhára valamennyit, de néha ki se látsz a munkából?
  • nem vagy képes tartani a kezdeti terveidhez magad. Érzed környezeted gúnyos tekintetét, amikor megemlíted mivel foglalkozol, hogy MLM rendszereben forogsz. Tudod jól, hogy egyből el lehetne hesegetni a kételyeket, de valahogy elakadtál. Nem megy. Kezdesz kételkedni abban, hogy jó ötlet volt.
  • nagyon jól megy az üzlet, felvetted a ritmust, de iszonyú a pörgés. Nincs időd önmagadra, a családodra a barátaidra. Lassan zombiként sodródsz a mókuskerékben, és a megkeresett pénzedet el sem tudod költeni.

  Ha bármelyik helyzetben felismerted magad, akkor OLVASS TOVÁBB.

Mindezekre van megoldás!

Igenis létezik olyan, hogy ne fájjon a fejed ha mondjuk egy váratlan esemény bekövetkezik. Létezik olyan módszer amivel biztos anyagi hátteret tudsz megteremteni.

De van egy rossz hírem! Amit azt hiszem a szíved mélyén te is érzel. Nem fog működni, ha nem teszel semmit érte.

Továbbra is összeráncolt szemöldökkel számolgathatsz, járhatod a felesleges köröket, és aggódhatsz a holnap miatt. A legtöbb ember ilyenkor csak panaszkodik, irigykedve hallgatja a szomszéd gyereket a jól menő vállalkozásáról. Van, aki belefásulva húzza tovább az igát. Esetleg egy tuti tippekkel kecsegtető, színes borítójú könyvet betesz a bevásárló kosarába, ami a meggazdagodást ígéri neki. De aztán végig sem olvassa, vagy ha igen, nem mer belevágni, hiszen nem gondolta komolyan. És ismét belefutott a pénzkidobás ördögi körébe.

Hogyan lett Rolf Kipp milliomos?

Hadd mondjam el, hogy hogyan találta meg Rolf Kipp a megoldást. Ő sem milliomosként kezdte, bár biztos anyagi jólétet teremtett meg magának értékesítőként.

Ő azzal a problémával küzdött, hogy nem tudott elég szabadidőt eltölteni a családjával. Napi 12 órát dolgozott, zsibbadtan érkezett haza, minden erejét, energiáját, elszívta a mókuskerék amiben hajtott. Mindez addig tartott, mígnem egyszer teljesen véletlenül, amerikában találkozott, a Forever Living Products lehetőségével. Hatodik érzéke azt súgta, nem menjen el mellette. És belevágott. Bár az elején nehezen indult, fogalma sem volt a módszerekről, és munkája mellett kezdte el. De soha nem adta fel. Kitartóan csinálta. Ma már milliomos. Monacoban él feleségével és gyermekeivel, lazán, kényelmesen, olyan jó létben, amit nehezen képzelsz el. Emellett elegendő időt szentel mindarra ami fontos számára. Elérte a céljait, megvalósította az álmait. És hogy hogyan? Nos, ezt írja le. Mindazt amit átélt, amiken végigment, az utat amit bejárt, most megosztja veled a könyveiben. Így neked, már nem fog kelleni a vakvágányokon tévelyegni, elkerülheted a hibákat.

Készen kapod a megoldást, arra, hogy valósítsd meg álmaidat.

És hogy mit kell ehhez tenned? Olvasd el

A világ legszebb üzlete

című könyvet. Amiből megtudod hogyan találkozott Rolf Kipp a Forever Living Products-szal, hogyan építette az üzletet, és lett sikeres networker, aki aztán felépítette a világ legnagyobb hálózatát. Ebből láthatod melyek azok a konkrét lépések amelyekkel TE is megcsinálhatod ugyanezt. A megoldás csak egy kattintásra van.

Rendeld meg most: 3800 Ft

Vagy válaszd a

forever living rich - pénzügyi szabadság passzív jövedelem révén

című könyvet, ha még nem hallottál az MLM rendszerről, de látod hogy ígéretes jövedelem forrást nyújthat.

Rendeld meg most: 4300 Ft

Mindkét könyv

a Tiéd lehet, kedvezményesen!

Ha mindkét könyvet szeretnéd, ne habozz! A két könyv kiegészíti egymást, ráadásul most kedvezményesen juthatsz hozzá. Lépj ki a taposómalomból, valósítsd meg álmaidat, kezd ezzel:

Rendeld meg most: 7800Ft